VRIEND OPRUIMCOACH

Over Vriend Opruimcoach

Motivatie en opleiding

Annemieke Vriend

Opruimen is mijn tweede natuur. Ik ben ervan overtuigd dat een opgeruimde omgeving een positieve invloed heeft op je functioneren en humeur.
Ik heb een HBO-opleiding Toegepaste Huishoudkunde gedaan en heb een opleiding gevolgd tot Professional Organizer voor Particulieren bij De Huishoudcoach (www.dehuishoudcoach.nl) en Budgetbegeleiding via het Nibud (www.nibud.nl).
Werkend bij steeds andere opdrachtgevers ben ik gewend om georganiseerd en resultaatgericht te werken. Als ik ergens vertrek moet het werk worden overgedragen en dat kan alleen als het goed op orde is.
Uit ervaring weet ik hoe het is om een druk huishouden te combineren met een baan. Ik ben pragmatisch, optimistisch en betrokken. Ik kan goed luisteren en advies geven.

Reactie van een klant

“We zijn nu al een aantal weken verder en ik kan met een beetje trots zeggen dat mijn was ‘bij’ is. Dat houdt voor mij in dat er niets naast de mand meer ligt en dat het aardig lukt om dagelijks te wassen en te vouwen. Ik heb heel veel gehad aan de tips die je gedurende de opruimdag hebt gegeven. Ik wil je ook namens de rest van het gezin bedanken voor je hulp en alle bruikbare tips die je hebt gegeven.”

Werkgebied

Ik woon in Uithoorn en ik werk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

 

 

vriendelijk • opgeruimd

Fysiek opruimen en schoonmaken zorgt ook voor mentale helderheid!