VRIEND OPRUIMCOACH

Particulieren

Ziet u het voor u?

Een opgeruimde woonkamer, een schone keuken, de was fris en opgevouwen in de kasten en u met een goed boek en een kop thee op de bank. Of tijd om u bezig te houden met uw kinderen of werk dat u prettig vindt.
De administratie gedaan, afspraken gepland, een agenda met op gezette tijden lege ruimtes en genoeg energie om leuke dingen te doen.

Mogelijkheden

Opruimen woning

Samen zorgen we voor ruimte en overzicht in kasten en kamers met een logische plek voor al uw spullen. Voor sommige spullen zoeken we een andere plek. Tegelijkertijd leert u hoe u uw huis opgeruimd en schoon kunt houden.

Administratie, computer en agenda

De administratie uit de hand gelopen? Ik help u met het wegwerken van de achterstand. En ik laat u zien hoe u nieuwe stapels kunt voorkomen. Ook kan ik u ondersteunen bij het organiseren van uw computer en het omgaan met uw e‑mail en agenda.

Voor ouderen

Voor ouderen is het op orde brengen en houden van de administratie een hele klus. Zeker in dit digitale tijdperk. Een groot aantal 75-plussers is niet in staat om zelf formulieren in te vullen of rekeningen te betalen. Als dit ook voor u geldt, kan ik u helpen. Uiteraard is uw privacy gewaarborgd.

Schuldhulpverlening

Als u er zelf niet meer uitkomt kijken we samen naar uw inkomsten en uitgaven en brengen we de schulden in kaart. Met gerichte acties zorgen we ervoor dat er weer lucht komt in uw financiële huishouding.

Leeghalen woning

Vriend Opruimcoach helpt ook bij het opruimen van de inboedel wanneer een dierbare is overleden. Samen maken we een overzicht van wat er moet gebeuren, ik geef advies bij het nemen van beslissingen en help met de uitvoering daarvan. Ik zorg er uiteindelijk voor dat de woning leeg en bezemschoon is, zodat de sleutel kan worden ingeleverd of de woning verkocht kan worden.

Verhuizen

Vriend Opruimcoach helpt met op tijd opruimen en slim inpakken, zodat geen overbodige spullen meeverhuizen naar uw nieuwe huis.

vriendelijk • opgeruimd

Jong geleerd, oud gedaan! Ook kinderen kunnen leren opruimen.